BEAUFORT WEST

In Beaufort West (Central Karoo) ondersteunen we diverse projecten/activiteiten. 

Music for rural development
Johlen Swartz, een enthousiaste muziek- en ICT-docent, is een muziekproject gestart. Door oa een muziekinstalatie te bekostigen geeft Friends of Stars in their Eyes de organisatie de gelegenheid om meerdere keren per week de lokale jeugd de gelegenheid te bieden om muziek te maken, te rappen en om videoproducties te maken. Via het volgende YouTube kanaal zijn de resultaten te zien en te beluisteren die met behulp van de door Friends beschikbaar gestelde geluidsinstallatie is gemaakt!

https://www.youtube.com/watch?v=ScRV0etsNnY

 

 

 

 

 

 

 

Grassroots events
Samen met de SASFA (South African School Football Association) organiseert Friends of Stars in their Eyes een aantal Grassroots evenementen. Dit zijn toernooien voor verschillende scholen in Beaufort West en scholen uit de omgeving. Kinderen in de leeftijd van 6 tm 9 jaar spelen 7vs7 wedstrijden met als doel om door voetbal de kinderen diverse lifeskills mee te geven. Samenwerken, streven naar een doel, geen alcohol of drugs. Het zijn vaardigheden, die ze meekrijgen via de verschillende toernooien. De kinderen ontvangen eten en drinken en de winnaars krijgen mooie prijzen.

 

 

 

 

 

 

 

Ook onze Starscoach Granwill Pienaar ("Shorty") organiseert in Beaufort West diverse (voetbal)activiteiten. Op de foto hieronder Granwill samen met Starscoach Andile Sopete uit Murraysburg.

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina